Web fotografie

 

Bij de fotografie voor je website is het belangrijk dat je kiest voor fotografie met de juiste sfeer die past bij de identiteit van je bedrijf.

Naast goede productfoto’s zijn voor een website ook de sfeerbeelden een belangrijk onderdeel om je product of dienst te presenteren.

 

Graag helpen wij jullie hierbij, wij zullen de identiteit van je bedrijf tot leven brengen met toffe kwalitatieve sfeerbeelden van je bedrijf en van het pand. Uiteraard houden wij ook rekening met de huisstijl van je bedrijf. Het is belangrijk om een bepaalde consistentie van huisstijlkleuren aan te houden die we in de geschoten beelden mooi terug kunnen laten komen. Wij zullen gezamenlijk vooraf onderzoeken en adviseren naar welke foto’s passend zijn bij je doelgroep.

Uiteraard ben je voor goede en kwalitatieve productfotografie ook bij ons aan het juiste adres.

 

Ook maken wij portretfoto’s van medewerkers, de ‘over ons’ pagina op websites behoort tot de meest bezochte pagina’s van een website. Het wekt vertrouwen op wanneer je laat zien wie de medewerkers zijn.

 

Met een goede briefing vooraf, waarbij we samen met de klant de relevante verkoopargumenten en productspecificaties bespreken, zal de kwaliteit van de fotografie zorgen voor meer verkoop en minder mismatches. De foto brengt namelijk overtuigend de juiste boodschap over. Deze kwaliteit kunnen wij bieden door een combinatie van het goed in kunnen leven in onze klant, onze creatieve en technische kennis, professionele apparatuur en uitstekende beeld/bewerkingsmogelijkheden.