Food fotografie

Met food fotografie zorgen we ervoor dat jouw culinaire hoogstandjes op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Je kunt ons inschakelen als foodfotograaf voor je kookboek, magazine, restaurant of andere horecagelegenheid. Bij culinaire fotografie werken we ook samen met foodstylisten. Alles wordt tot in de puntjes opgemaakt om smaakvolle foto’s te schieten.

Culinaire fotografie: dit is ons recept

Die ene foto waarbij het water je in de mond loopt. Dat is het enige waar je als culinair food fotograaf genoegen mee neemt. Daarbij letten we natuurlijk op verschillende aspecten. We kiezen de juiste locatie. Dat kan jouw eigen restaurant of kookstudio zijn, maar ook in onze eigen fotostudio hebben we een keuken beschikbaar waar jij je gerechten kunt bereiden.

We luisteren naar jouw wensen voor de food foto’s. Wat is het doel van de foto’s en welke uitstraling wil je laten zien? Wil je een impressie geven van jouw eetgelegenheid of moet de foto juist uitnodigen om jouw gerecht te proeven? Aan de hand van deze wensen creëren we de juiste setting. Onze foodstylist verzorgt de finishing touch. De puntjes worden op de i gezet om jouw gerecht of product zo aantrekkelijk mogelijk op beeld te zetten.

food fotografie

Food fotografie van het kookboek tot restaurant

Als foodfotograaf hebben we meerdere projecten uit mogen voeren voor verschillende bekende opdrachtgevers. Denk aan de kookboeken van Rudolph van Veen, het broodboek van Robert van Beckhoven en verschillende restaurants.

Wil je meer van onze food foto’s zien? Bekijk dan ons volledig portfolio!

Let’s work together!

Smaakt dit verhaal naar meer? Laten we dan eens wat inplannen om jouw project te bespreken. Ook wanneer je wilt weten wat het kostenplaatje is voor food fotografie kun je ons natuurlijk een berichtje sturen. Neem contact met ons op via studio@aksento.nl of vul het contactformulier in.

Direct contact met Studio Aksento

Bob fotograaf Breda

Bob Verwiel

Mail: bob@aksento.nl

Tel: 076 542 22 22