Automotive fotografie

Ben je op zoek naar een automotive fotograaf voor het vastleggen van auto’s of andere voertuigen? Studio Aksento is gespecialiseerd in automotive fotografie. Deze specialisatie is ontstaan uit de voorliefde voor auto’s van fotograaf Bob. Of je nu prachtige reclamefoto’s wilt schieten voor jouw rijschool of het auto aanbod van jouw autogarage in beeld wilt brengen. Wij schieten voor jou het perfecte plaatje.

Hoe gaat een auto fotograaf te werk?

Er komt veel kijken bij het maken van auto fotografie, de grootste uitdaging in autofotografie zijn de reflecties. Je wilt de auto rijdend zien, maar ook smetteloos en haarscherp in beeld hebben. De omgeving moet passen bij de uitstraling van de auto: stoer, comfortabel of eigenwijs. Om het interieur mooi in beeld te krijgen, is de juiste belichting essentieel.

Ieder project van autofotografie is verschillend. We denken daarom vooraf goed na over de uitstraling die jouw foto’s moeten hebben. Op basis daarvan doen we een voorstel.

Automotive fotografie

Onze automotive foto’s

In ons portfolio kom je automotive fotografie tegen voor onder andere Citroën, Vencer, Firmship Defender, Saker sportcars maar ook fotografie voor Akzo Nobel die met hun autolak een grote speler zijn in de auto-industrie. Daarnaast hebben ook enkele particulieren door Studio Aksento een fotoreportage laten maken van hun auto.

Bekijk ons gehele automotive portfolio.

Wat mag je van ons verwachten?

Ieder project is anders en ieder opdracht brengt zo zijn eigen uitdagingen met zich mee. Met onze expertise in automotive fotografie tackelen we samen deze uitdagingen. We doen er alles aan om het perfecte plaatje voor jou te schieten. Dit kan bij jou op locatie of in onze ruime studio. Gedurende het hele traject staan jouw wensen centraal. Samen komen we tot de foto’s waar jij naar op zoek bent.

Vraag gratis een offerte aan

De kosten van automotive fotografie zijn natuurlijk geheel afhankelijk van hoe jouw project er precies uit ziet. Wil je bijvoorbeeld auto’s laten fotograferen op locatie of wil je gebruik maken van onze fotostudio? En hoeveel verschillende auto’s wil je op de foto zetten?

Je kunt gemakkelijk een prijsindicatie bij ons aanvragen. Geheel vrijblijvend natuurlijk! Laat eenvoudig je gegevens achter via het contactformulier. We laten dan zo snel mogelijk iets van ons horen.

Contact Studio Aksento direct

Bob fotograaf Breda Bob Verwiel

Mail: bob@aksento.nl

Tel: 076 542 22 22