Studio Aksento beschikt over ruime studio faciliteiten; hoogwaardige opname-apparatuur (Hasselblad) en verlichtingsmogelijkheden voor een optimale beeldkwaliteit. Al onze faciliteiten beschouwen we als essentieel onderdeel van onze full service gerichtheid.

STUDIO’S

Studio [1] voor het maken van productopnames –tabletop fotografie – voor kleine sets packshots: door een efficiënte aanpak kunnen grote aantallen in korte tijd worden verwerkt.
Studio [2] hier kunnen grotere sets opgebouwd worden; eventueel met decor of props, door de grote ophaaldeur zijn grote objecten toegankelijk om deze in de studio op te nemen.

fotostudio breda
fotostudio breda

LOCATIE

Veel van ons werk wordt op locatie opgenomen, eventueel kan ter plaatse een mini studio gecreëerd worden. Onze opname- en lichtapparartuur Is hier volledig op ingericht om flexibel te kunnen werken voor het maken van bedrijfs- of corperate fotografie.

NETWERK

Afhankelijk van de opdracht of de vraag van de opdrachtgever om een product de gewenste uitstraling te geven. Werken we samen met een vast team [ons netwerk] van: stylisten (food-wonen-fashion) decorbouwers; modellenbureaus en visagisten.

KEUKEN (food)

Onze studio beschikt over een moderne keuken met met apparatuur en zijn daardoor volledig in staat de mooiste creaties op het gebied van food te produceren. Maar ook om er ‘n eenvoudige maar verzorgde food-opname te maken. Diverse Kookboeken hebben we gemaakt voor Kitchen24 met Rudolph van Veen en Angélique Schmeinck . Robert van Beckhoven en het enthousiaste Nederlands Patisserie Team, waarvan we al jaren sponsor zijn.

BEELDBEWERKING

Digitale beeldbewerking (o.a. photoshop) is niet meer weg te denken in de hedendaagse fotografie, we beschouwen het hierdoor als een aparte disipline, maar gebruiken het nooit als doel. Maar als een tool om datgene wat je wilt ‘zien’ op een creatieve en doelmatige wijze te realiseren.

PRODUCTIE

Door onze knowhow en ervaring zijn we in staat om foto- en videoproducties in zijn geheel begeleiden en uit te leveren. Wat inhoud de organisatie, planning en verantwoordelijkheid van een opdacht binnen de afgesproken periode te volbrengen binnen het afgesproken budget. We zien deze faciliteit als een full service naar onze opdrachtgevers: hun de zorg uit handen te nemen.

FULL SERVICE

Al onze faciliteiten zijn er op gericht om zoveel mogelijk tegemoet komen aan de wensen van onze opdrachtgevers en deze te ontzorgen. Voor een soepel en doelmatig verloop van iedere productie. En zo een professioneel pakket te bieden aan faciliteiten als full-service.