Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiaires, mocht je op zoek zijn naar een leuke creatieve stageplek:

Job description

Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze student voor een uitdagende stage bij Studio Aksento. Heb jij een passie voor fotografie en video? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met wie werk je samen?

Studio Aksento is een samenwerking van de twee fotografen Peer de Wit en Bob Verwiel. Wij werken voor een gevarieerde groep opdrachtgevers, dit doen wij zowel in de studio als op locatie. Neem een kijkje op www.aksento.nl om een indruk te krijgen van onze fotografie.

Uitdaging en verantwoordelijkheden

Als voltijd stagiair werk je als volwaardig collega mee met het team. Je bent een echte creatieveling met een scherp oog voor detail. Je bewerkt foto’s, denkt actief mee, assisteert, helpt sets mee opbouwen en afbreken en werkt met plezier! Daarnaast help je ook mee met het onderhouden van de Social Media. Uiteraard staat jouw persoonlijke ontwikkeling als creatieve, ambitieuze fotograaf/beeldbewerker centraal.

Skills
– Handig met Adobe Photoshop
– Ervaring met Adobe Première wordt gewaardeerd.
– Je bent visueel sterk en hebt gevoel voor styling, fotografie en/of video.
– Je kunt zelfstandig werken.
– Je bent in staat commercieel mee te denken.

Interesse?
 Heb jij interesse in deze uitdagende stage? Stuur dan je CV inclusief foto, motivatiebrief en evt. portfolio naar studio@aksento.nl.