People

 

Mensen kijken graag naar mensen. Met andere woorden: een gezicht trek op een beeld vaak de meeste aandacht. Dat is ook een van de redenen waarom mensen naast portretfotografie ook vaak centraal staan in reclamefotografie en bedrijfsfotografie. Bij reclamefotografie maken we ook veel gebruik van modellen, vaak wordt er gebruik gemaakt van een modellenbureau, echter hebben wij ook modellen uit ons eigen netwerk.

 

Om bijvoorbeeld je product meer aandacht te geven, werken wij ook met mensen/modellen. Modellen worden ook vaak ingezet bij kledingfotografie. Daarnaast bieden wij ook productvideo’s aan waarin modellen een bepaald product demonstreren.

 

Bij Studio Aksento kun je ook terecht voor professionele portretfotografie, bijvoorbeeld te gebruiken als zakelijke profielfoto voor op de website van je bedrijf of LinkedIn profiel. Voor een zakelijke portretfoto is het belangrijk om een ontspannen zelfverzekerde uitstraling te hebben, dit in combinatie met je eigen persoonlijke uitstraling zal resulteren in een professionele, krachtige portretfoto. Uiteraard zorgen wij in de studio voor een ontspannen sfeer zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en je ontspannen op de foto gaat. Goede portretfoto’s van werknemers dragen bij aan de herkenbare, krachtige uitstraling van je bedrijf.

 

Het kan ook zijn dat je graag  een mooie groepsfoto van je medewerkers wilt hebben om samen de teamspirit uit te stralen van je bedrijf en iets van je bedrijfscultuur te laten zien. We hebben de beschikking over een ruime studio waar we kleine maar ook grote groepen kunnen fotograferen. Soms lukt het niet om naar de studio te komen, in dat geval komen wij met onze mobiele studio graag naar jou toe! Met onze mobiele lichtset en achtergrondrollen toveren we iedere locatie om naar een heuse fotostudio.