Food

 

Foodfotografie is een geweldige vorm van fotografie. Of de foto’s nu bedoeld zijn voor een kookboek, magazine of de nieuwe kaart en website van een restaurant: ze moeten uitnodigen het gerecht te proeven. De ingrediënten en texturen moet goed in beeld gebracht worden en tegelijkertijd moet de juiste sfeer neergezet worden. Wil je een lichte, frisse uitstraling? Of juist een romantische setting van een diner bij kaarslicht? Alles is mogelijk!

 

Wij hebben veel ervaring met food fotografie, voor Rudolph van Veen hebben wij 3 kookboeken mogen fotograferen. Voor Robert van Beckhoven hebben wij het broodboek gefotografeerd, waarmee hij zijn passie voor brood vast heeft laten leggen voor het behalen van de titel Meesterbroodbakker.

Voor de restaurants van de koks uit Breda Guillaume de Beer en Freek van Noordwijk hebben wij toffe foto’s gemaakt van de mannen zelf in en voor hun restaurant om daarmee de sfeer en uitstraling van hun restaurants weer te geven.

 

Wij maken foodfotografie zowel op locatie als in de studio, in onze studio in Breda beschikken wij over een volledige keuken waar maaltijden bereid kunnen worden. Voor foodfotografie schakelen we vaak een foodstylist(e) in. Een foodstylist(e) zorgt ervoor dat het eten er zo aantrekkelijk mogelijk uit ziet, in overleg verzorgen zij ook de styling en de verse producten. Na de fotografie worden de foto’s tot in de puntjes bewerkt en geretoucheerd zodat bij het zien van de foto’s het water in de mond loopt!