Fotograaf Breda

Zoek je een fotograaf in Breda of omgeving om een goede fotoserie van je product of bedrijf te maken, dan ben je bij Studio Aksento Fotografie aan het goede adres. De fotografen Peer de Wit en Bob Verwiel zijn de professionals die je voor de fotoshoot nodig hebt. Zij zorgen door de fotoshoots voor de uitstraling van je merk of bedrijf zoals jij het in gedachten hebt. Onze opdrachtgevers zijn diverse bedrijven uit de productie & diensten sector, reclame- en communicatie bureaus of webdesigners. Samen met jou bekijkt de professionele fotograaf hoe we je doelgroep het best kunnen bereiken met strakke of sfeervolle en moderne fotografie.

Fotograaf in Breda, maar vaak ook daarbuiten

Naast fotografie in onze fotostudio schieten doen we ook fotoshoots op locatie. De fotograaf kan je product, bedrijf of mensen soms beter in de eigen omgeving dan in onze fotostudio of juist in een heel bijzondere omgeving fotograferen. Soms is het gewoon te ingewikkeld om alles naar de fotostudio te krijgen voor de fotoshoot. En het kan ook zijn dat je projecten maakt of aannemer bent, waardoor we de fotografie uiteraard al op locatie moeten doen. Of dat je je bedrijfspand graag gefotografeerd wil. Naast regio Breda en omstreken, fotograferen we ook buiten onze fotostudio, door de rest van Nederland, met name in de Randstad. Het fotografie werk van Studio Aksento Fotografie Breda wordt gebruikt in diverse toepassingen in en buiten onze fotostudio, onder meer:

  • Productfotografie, bijvoorbeeld voor webshop
  • Food fotografie en horeca
  • Bedrijfsreportages en portretfotografie
  • Reclame fotografie, commerciële fotografie
  • Architectuur
  • Bouw en aannemerij

Wat onderscheidt onze fotografen

Creativiteit en professionaliteit; onze professionele fotografen kunnen heel goed luisteren en vragen stellen, om er zo achter te komen wat jij met je bedrijf of product wilt en hoe jij wilt communiceren, hoe je je wilt laten zien. We verdiepen ons graag in wat jouw markt is met de specifieke kenmerken en wie je concurrenten zijn. Hoe jij je kunt onderscheiden zodat je klanten goed weten waarom ze bij jou moeten zijn. En dit op een creatieve en verrassende manier fotograferen. Dat onderscheidt fotoshoots bij ons dan weer van al onze concurrenten.

Als jij als bedrijf de beste service wilt hebben is het aan te raden om jouw wensen goed kenbaar te maken. Jij kent jouw bedrijf het beste, waardoor je het ook beter kunt verwoorden. Op basis van de kenmerken van jouw bedrijf en de wensen die je hebt over bepaalde diensten kan de fotograaf bekijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Uiteindelijk zijn onze fotografen pas tevreden als jij als ondernemer ook tevreden bent en profijt gaat hebben van de diensten die we hebben geleverd.

Onze diensten verder uitgelegd

Zoals je hierboven kunt lezen hebben wij verschillende diensten waar we jouw bedrijf mee kunnen helpen. Zo draait het bij webshops voornamelijk om de aantrekkelijke foto’s van de producten. Juist de details moeten hier goed naar voren komen. Met onze productfotografie zorgt de fotograaf er daarom voor dat alle producten goed op de foto staan en er ook een aantal details verder naar voren worden gebracht. Dit kan bijvoorbeeld een patroon zijn, maar ook hoe de kleding valt of met welke sluitingen deze zijn.

fotograaf bredaVoor horeca is het van belang dat de gerechten duidelijk worden. Deze gerechten worden met veel zorgvuldigheid door jou klaargemaakt, waarna de klanten de gerechten te zien krijgen in bijvoorbeeld de menukaart of op borden boven de balie. Hier kan ook deels reclame- of commerciële fotografie bij horen. Mensen moeten geënthousiasmeerd worden. Daarbij kan het reclamemateriaal voor zowel online als offline gebruikt worden. Dankzij de foto’s weten mensen waar jouw bedrijf voor staat en kun je de omzet laten groeien. De reclame fotografie behoeft daarom altijd een andere aanpak dan wanneer je bijvoorbeeld de werknemers op de foto zet om deze kenbaar te maken (portretfotografie).

 

Wij kijken met je mee

Als bedrijf wil je altijd zo goed mogelijk op de foto staan. Daarom bekijken we niet alleen wat jouw wensen zijn op het gebied van bedrijfsfotografie en de portretten, maar kunnen we ook meedenken over locaties en mogelijkheden. Deze passen te allen tijde bij jouw bedrijf en de huisstijl die je hiermee uit wilt dragen. Of het nu gaat om een bedrijfsreportage zelf, waarin je jouw bedrijf kenbaar maakt aan de buitenwereld, of juist jouw werkzaamheden: onze fotograaf kijkt met je mee om ervoor te zorgen dat alles naar wens wordt.

Zo zijn wij ook gespecialiseerd in architectuur, bouw en aannemerij. De fotograaf weet daarom hoe hij een bepaald gebouw zo goed mogelijk op beeld moet krijgen. Jouw bedrijfspand of een pand in wording kan hierdoor van het beeld springen en je houdt jouw klanten te allen tijde op de hoogte van ontwikkelingen. Wij helpen hier graag aan mee.

Neem contact op

Er zullen ongetwijfeld een hoop vragen spelen waar je in eerste instantie antwoord op wilt hebben. Wij zullen deze vragen altijd op een goede manier beantwoorden in de vorm van een gesprek. Bel ons daarom om af te spreken voor een goed gesprek waarin wij wederzijds onze vragen kunnen stellen. Dit gesprek kan ervoor zorgen dat jij de juiste beslissing maakt en de producten en diensten beter in beeld om kunt zetten. Je kunt ons uitgebreide kantoor in Breda bereiken door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 076-5422222.