Laat je verhaal op je website en in je webshop zien, met de webshop fotografie van Studio Aksento.

In één oogopslag moet je het verschil maken, de bezoeker van je website wordt tegenwoordig de hele dag door bestookt met beelden en is daardoor misschien vluchtig of ongeduldig. Een boeiende website of webshop bestaat uit goede fotografie met een levendige uitstraling waardoor producten en projecten spannender en krachtiger overkomen. Daarnaast zijn deze beelden bruikbaar bij je verhaal op Social Media. Laat zien wat de toegevoegde waarde is van je merk door de uitstraling van je webshop of website. Met als doel natuurlijk meer contacten, meer verkoop, meer en wellicht ook interessanter werk!

Verkoop via de website, webshop of webwinkel

Voor de meeste bedrijven vormt verkoop via een website of webshop tegenwoordig een groot deel van, zo niet de gehele omzet. Daarom moeten de foto’s goed zijn; duidelijk in detaillering en informatie, maar ook inspirerend en verleidelijk. Een goede professionele en creatieve fotograaf betekent hierin het verschil en zorgt ervoor dat de bezoeker van je website zich gaat verbinden met jouw product of bedrijf.

Hoe werken wij

Met een goede briefing vooraf, waarbij we samen met de klant de relevante verkoopargumenten en productspecificaties bespreken, zal de kwaliteit van de fotografie zorgen voor meer verkoop en minder mismatches. De foto brengt namelijk overtuigend de juiste boodschap over. Deze kwaliteit kunnen wij bieden door een combinatie van het goed in kunnen leven in onze klant, onze creatieve en technische kennis, professionele apparatuur en uitstekende beeldbewerkingsmogelijkheden.

Goede workflow in onze studio of op locatie

Dankzij onze ruime studio in Breda is het bij ons mogelijk om in een vlotte workflow grote oplages te fotograferen: Producten van verschillende formaten volgens jouw specificaties en binnen afgesproken deadline. Daarnaast fotograferen wij ook op locatie als dit efficiënter of om andere redenen de vraag is.