Beelden die verkopen

In samenwerking met reclame- en ontwerpbureaus hebben we ons ontwikkeld tot ervaren reclamefotografen voor reclamefotografie in Breda.. Wij ondersteunen bedrijven en organisaties, met het effectief overbrengen van hun reclame of promotieboodschap met onze creatieve foto & filmbeelden. Wij snappen inmiddels ook aardig hoe mensen in elkaar zitten, neem nou bijvoorbeeld:

Het is (bijna) van mij gevoel

Het “willen hebben” gevoel dat je krijgt als je een mooi product ziet dat je aanspreekt of het nu een racefiets is of een paar mooie schoenen. Iedereen kent het wel, net als de variant “daar wil ik ook zijn” of “daar heb ik trek in”. We zijn het er vast over eens, dat met de juiste aankleding en sfeer alles er aantrekkelijker uitziet en daar zijn wij goed in. Onze foto’s versterken het positieve gevoel dat je wilt oproepen bij je doelgroep. Dit komt omdat wij aan de ene kant heel goed met jou kunnen sparren over wat je doelgroep triggert en wat je product of bedrijf voor USP’s heeft. En dan de vertaalslag maken naar mooie fotografie, die duidelijk en fraai alle specs laat zien.

En wat kost dat

Op basis van een goede briefing en een goed plan, maken wij een prijsopgave. Transparant en duidelijk en daar houden wij ons aan. Verandert er onderweg iets wat invloed heeft op de kosten dan melden wij dat vooraf. Wij denken mee binnen jouw budget en mogelijkheden.

In de studio en op locatie

Zowel in onze goed uitgeruste studio te Breda als ook op locatie realiseren we reclamefotografie producties voor onze opdrachtgevers. Dit kan zijn voor websites, webwinkels, social media, advertenties, leaflets en alle andere uitingen of toepassingen. Voor reclamefotografie Breda moet je bij Studio Aksento zijn. Neem hiervoor contact met ons op.