Een goed portret zegt iets over jou
Portretfotograaf Breda gezocht? Bij Studio Aksento Photography gevestigd in Breda kun je terecht voor professionele portretfotografie, bijvoorbeeld  te gebruiken als zakelijke foto voor uw website of LinkedIn profiel. Wij doen ons best om met de foto iets van je persoonlijkheid te laten zien, dat is onze missie. Iedereen wil er graag goed uitzien op de foto, daar doen wij dan ook ons uiterste best voor met belichting, setting en eventueel visagie. Maar het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt bij ons en in onze studio zodat de uitstraling van je foto lekker ontspannen is.

Portretfotograaf Breda: Portretfoto van het team

Het kan ook zijn dat je graag je medewerkers wilt laten fotograferen, met elkaar om de teamspirit uit te stralen van je bedrijf en iets van je bedrijfscultuur te laten zien. Dit kan bijvoorbeeld een actieve foto zijn, waarbij interactie is tussen de teamleden. Een dynamische setting geeft een beeld van hoe er gewerkt wordt bij jouw bedrijf.
We hebben de beschikking over een ruime studio waar we kleine maar ook grote groepen kunnen fotograferen met daarnaast een mobiele studio zodat we ook op locatie “sprekende en eigentijdse” portretten kunnen maken. Wil je er heel mooi op staan, dan hebben we op jouw verzoek in ons netwerk visagisten die kunnen assisteren bij portretfotografie en je make-up of haar kunnen verzorgen.
De portretten worden gebruikt voor;

  • Website, wie zijn wij als bedrijf en als collega’s
  • Team of afdeling weer te geven
  • Linkedin of social media profiel goede uitstraling te geven
  • Arbeidsmarktcommunicatie, wie zijn onze mensen, gericht op de (latent) werkzoekende

De opdracht wordt je gegund

Omdat er altijd een zekere vorm van “gunnen” is door de klant, is het van groot belang om jouw bedrijf te laten zien, maar ook het feit dat er sympathieke mensen bij je werken, dat je een prettig bedrijf bent. Dat je prima dienstverlening biedt of service, dat je altijd oplossingen hebt en dat je een echte business partner kunt zijn. Dit soort zaken zijn prima weer te geven d.m.v. goede fotografie.