We spreken meestal over packshot fotografie als met name in webshops series producten in allerlei varianten worden getoond. Een packshot zorgt voor de uitstraling van je merk en is een belangrijke stimulans van sales: Bij online verkoop is de fotografie extra belangrijk omdat deze alle belangrijke informatie overdraagt aan je klant. Daarnaast zal de uitstaling van de fotografie een impressie oproepen waarmee je klant zich wil identificeren en daarmee het koopgedrag beïnvloeden.

Kenmerken van packshot fotografie

  • Het product is vrijstaand, gecentreerd en tegen een witte achtergrond opgenomen.
  • Het merk is herkenbaar en leesbaar
  • De kleuren kloppen
  • De belichting versterkt de vorm en uitstraling van de verpakking
  • De sfeer van het beeld ondersteunt de merkwaarden

Standaard maar toch speciaal

Goede packshots schieten is een professioneel en specialistisch werkje. Een standaardisering van de werkflow ligt hieraan ten grondslag. Met nabewerking kunnen we de foto’s daarna nog meer aanpassen aan jouw wensen en ideeën. Wij draaien onze hand daar niet voor om, sterker nog, in onze studio in Breda zijn wij helemaal ingericht op het draaien van kleine en grote packshot producties. Voor beginnende en bestaande webshops.
Het is ook mogelijk om in overleg op locatie packshots te schieten. Neem contact op met Studio Aksento als je overweegt packshots te laten schieten.