Machinefotografie alleen voor Pro’s!!

Machinefotografie is een specialisme van Studio Aksento. Machines hebben gecompliceerde vormen en zijn vaak ook lastig te fotograferen zoals bijvoorbeeld roestvrij- (RVS) of roestvast staal. Dit zijn materialen die door reflectie en gladde oppervlakte vaak donker en saai overkomen. Studio Aksento kan hier toch een spannende foto van maken met een frisse krachtige uitstraling.

Rijdende kranen & machines; functionaliteit en dynamiek laten zien

Bij machinefotografie gaat het ook om de functies die je wilt laten zien, wat doet het apparaat, de kraan of de machine en wat kan ie nog meer. Dit alles samengevat in een paar goede foto’s. Op locatie, waar wij eventueel een hele mobiele studio kunnen opbouwen of bij ons in de grote studio met alle faciliteiten: Een professionele technische camera en alle belichtingsmogelijkheden om een perfect resultaat te waarborgen. Daar hebben we de minste “last” van het weer en zijn de omstandigheden beter te controleren.

Vaste opstelling machine en productielijnen

Staan uw machines vast opgesteld dan komen wij ook op locatie een heel eind! We laten zien wat de machine doet en wat er mogelijk is. De voordelen en de specifieke kenmerken van juist deze machine of lijn. Door een serie te maken van verschillende momenten creëren wij de impact die de machine op de geïnteresseerde moet hebben. Al dan niet samen met een filmpje om de dynamiek te laten zien van de bewegende machine.

Ideale beeldbewerking

En dan ook heel belangrijk; na het maken van de meeste optimale opnames gaan wij nog toveren. Vaak komt een machine beter uit op een witte achtergrond, het vrijstaand maken daar zorgen wij dan voor. Zo komen de kleuren en de vormen beter uit. Met of zonder schaduw. Maar vooral ook de glans en de uitstraling van het metaal en de kleurige onderdelen. Dat laten wij perfect uitkomen. Zodat jij kunt laten zien wat ie kan!