Studio Aksento is een allround business to business fotostudio in Breda, Noord Brabant. Naast een kleine fotostudio met tabletop set hebben we de beschikking over een grote studio waar we in samenwerking met decorbouwers grote sets verwezenlijken, groepsfoto’s maken en producten van groter formaat fotograferen.

Dankzij de ruimte die we ter beschikking hebben is het bij ons mogelijk om in vlot tempo grotere oplages binnen scherp gestelde deadlines te fotograferen en aan te leveren.Onze foto studio is uitgerust met professionele apparatuur waarmee we de juiste sfeer neer kunnen zetten voor uw productfoto.

Wij maken ook sprekende portretfoto’s voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan een zakelijk portret bijvoorbeeld te gebruiken als profielfoto voor social media zoals Linkedin & Facebook. Zowel productfotografie, reclamefotografie als portretfotografie kunnen in onze fotostudio worden geschoten.

In de fotostudio te Breda werken we met verschillende digitale camera’s zodat verschillende technieken en specifieke kwaliteiten van de camera kunnen worden ingezet. De fotostudio is ingericht met geavanceerde verlichting en belichtings apparatuur en heeft naast een witte rondwand diverse gekleurde achtergronden waaronder ook een greenscreen en bluekey achtergrond zodat we met professionele software iedere achtergrond en omgeving kunnen realiseren.

Fotostudio Breda en omgeving

Naast de fotografie in onze full service fotostudio te Breda, werken we ook op locatie, dankzij onze mobiele fotostudio apparatuur bieden we onze service door heel Nederland. Samen met de klant bepalen we, hoe we het beste de fotografie kunnen verwezenlijken, of dat nu in onze fotostudio of op locatie is. De omstandigheden in onze studio zullen over het algemeen het meest ideaal zijn voor het fotograferen van producten, maar als daar goede redenen voor zijn, kunnen we ook productfotografie realiseren op locatie.

Neem nu contact op met onze fotostudio Breda voor een vrijblijvende kennismaking.