Van kleine tot grote producten

Studio Aksento is een allround business to business fotostudio in Breda, Noord Brabant. Naast een kleine fotostudio met table top set hebben we de beschikking over een studio oppervlakte van 250m2 waar we grote sets opnemen, groepsfoto’s maken en producten van groter formaat fotograferen.

Van een uniek product tot series unieke producten

Dankzij de ruimte die we ter beschikking hebben is het bij ons mogelijk om in vlot tempo grotere oplages binnen scherp gestelde deadlines te fotograferen en aan te leveren. Onze foto studio is uitgerust met professionele apparatuur waarmee we de juiste sfeer neer kunnen zetten voor je productfoto(s).

Portret solo of van een team

Wij maken sprekende portretfoto’s voor diverse doeleinden, ook van een afdeling of een team. Zakelijke portretten zijn bijvoorbeeld te gebruiken als profielfoto voor social media zoals LinkedIn & Facebook. Informelere opnames laten meer zien van de bedrijfscultuur en zijn geschikt op de website om daarvan een beeld te geven. De portretten kunnen in onze studio geschoten worden omdat bijvoorbeeld de omstandigheden (bijvoorbeeld belichting) een fraaier portret mogelijk maakt, vanwege de mogelijkheden om de studio in te richten of om later een montage te maken met een ander beeld.

Faciliteiten

In de fotostudio te Breda werken we met verschillende digitale camera’s zodat verschillende technieken en specifieke kwaliteiten van de camera kunnen worden ingezet. De fotostudio is ingericht met geavanceerde verlichting en belichtingsapparatuur en heeft naast een witte rondwand diverse gekleurde achtergronden waaronder ook een greenscreen en bluekey achtergrond zodat we met professionele software iedere achtergrond en omgeving kunnen realiseren.

Fotostudio Breda maar ook op locatie

Naast de fotografie in onze full service fotostudio te Breda, werken we ook op locatie door heel Nederland. Samen met de klant bepalen we, hoe we het beste de fotografie kunnen verwezenlijken en waar we de opnames het beste kunnen maken; in onze fotostudio of op locatie. Voor productfotografie zijn de omstandigheden in onze studio over het algemeen het meest ideaal maar als daar goede redenen voor zijn, realiseren we ook productfotografie op locatie.