Zakelijke portretten

Ben je het zat met dat half gelukte selfie waarmee je al jaren overal op staat. Je gebruikt het wellicht voor social media, voor de website of voor drukwerk. Een zakelijk solo portret om aan je klanten en opdrachtgevers te laten zien wie je bent. Maar dan wil je vast ook laten zien wie er bij je werken. En heb je wellicht behoefte aan een goede foto van een team of een afdeling bij elkaar met een beeld van de rolverdeling. Hoe liggen de verhoudingen bij jou in het bedrijf, wat is de rol van de werkvloer en de hiërarchie binnen je bedrijf? Mensen vinden dat interessant en willen zich graag zoveel mogelijk kunnen identificeren met het bedrijf waar ze zaken mee gaan doen.

Geen zaken doen met anonieme personen

Niemand doet graag zaken met een telefoonnummer of mailadres maar wel met een mens van vlees en bloed. Daarom is het belangrijk om te laten zien wie er bij jou werken d.m.v. zakelijke portretten of sfeerfoto’s afhankelijk van de uitstraling die je wenst. Hierbij kunnen wij je helpen om het juiste beeld neer te zetten met bijvoorbeeld styling, visagie en kledingadvies. Ook het bepalen en selecteren van een geschikte omgeving of achtergrond kan een enorm verschil maken, Binnen of buiten, op de stoel zittend of juist staand, met een gekozen dynamische uitstraling of juist rust. Alles wat mogelijk is, komt uit ons creatieve brein voort en wij kunnen daadwerkelijk omdenken of out of the box komen met frisse en inspirerende ideeën.

Fotograaf zakelijke portretfoto’s, voor arbeidsmarktcommunicatie

Het is aangetoond dat de belangrijkste reden zijn om voor een bedrijf te kiezen;

  • De mensen die er al werken, diversiteit, professionaliteit, sportiviteit, globale leeftijd
  • De bedrijfscultuur, wat je vaak kunt uitdrukken door het pand, de inrichting en de uitstraling van de mensen
  • De leiderschapsstijl, de hiërarchie
  • Mogelijkheden om zich te ontwikkelen

En daar mensen liever plaatjes kijken dan lezen, is onze fotografie een uitstekend medium om dit te laten zien. En hoe die uitstraling dan moet zijn, dat weten wij als geen ander. Samen komen wij daar uitstekend uit. Bel ons om af te spreken en de mogelijkheden door te lopen of te sparren.