Fotograaf Oosterhout

Zoek je een fotograaf in Oosterhout of omgeving om een goede fotoserie van je product of bedrijf te maken, dan ben je bij Studio Aksento Fotografie aan het goede adres. Bob Verwiel en zijn team zijn de professionals die je voor je fotoshoot nodig hebt. Van productfotografie tot bedrijfsreportages of reclamefotografie, wij zorgen ervoor dat jouw foto’s precies passen bij de uitstraling van jouw product of bedrijf. Lees snel verder over de verschillende specialismes die we in huis hebben op het gebied van fotografie.

Dé fotograaf in omgeving Oosterhout met meerdere specialismes

Als fotograaf richten wij ons voornamelijk op zakelijke fotografie. Onze opdrachtgevers zijn diverse bedrijven uit de productie & diensten sector, reclame- en communicatiebureaus of webdesigners. We zijn gevestigd in Breda, maar werken door heel Nederland.

Bij soorten fotografie kun je denken aan:

 • Productfotografie, bijv. voor webshops
 • Bedrijfsfotografie
 • Reclamefotografie
 • Autofotografie
 • Food & horeca fotografie
 • Architectuur, bouw en aannemerij
fotograaf breda

PRODUCTFOTOGRAFIE


Verkoop je producten? Goede productfoto’s kunnen veel invloed hebben op de verkoop. Onder productfotografie verstaan we eigenlijk packshot fotografie. Puur een opname van het product op een egale achtergrond. Maar bij productfotografie kun je ook wat meer richting sfeerbeelden gaan. We bepalen samen met jou het doel van de foto’s en passen daar de shoot op aan. Met beeldbewerking zetten we de laatste puntjes op de welbekende i. We kunnen de productfoto’s schieten in onze studio in Breda, maar natuurlijk ook bij jou op locatie.

Wij maken productfoto’s o.a. voor:

 • Webshops en websites
 • Social media
 • Drukwerk
 • Wallpapers
 • Beurzen
 • Verpakkingen
 • Reclamecampagnes

BEDRIJFSFOTOGRAFIE


Wil je jouw bedrijf of personeel laten zien aan de buitenwereld? Dan is bedrijfsfotografie natuurlijk het eerste waar je aan denkt. Wij maken regelmatig bedrijfsreportages voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een impressie van de historie of ontwikkeling van je bedrijf;
 • Portretten van het personeel (smoelenboek)
 • Sfeerbeelden van personeel op de werkvloer;
 • Unieke specs van je product of productiemethode;
 • Wallpapers
 • Je machinepark;
 • Bedrijfspanden;

Je kunt deze foto’s gebruiken voor je website, drukwerk of op social media. Het is dé manier om je bedrijf een gezicht te geven. Samen met jou bepalen we welke uitstraling en stijl de foto’s moeten hebben. Zo krijg je een visueel aantrekkelijke bedrijfsreportage, geheel in de stijl van jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijfsfotografie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

AUTOMOTIVE FOTOGRAFIE


Op zoek naar een fotograaf om auto’s vast te leggen? Studio Aksento is ook gespecialiseerd in automotive fotografie. In de afgelopen jaren hebben we voor diverse automerken, automerken, autogarages en zelfs particulieren schitterende fotoreportages van auto’s gemaakt.


Auto fotografie is uitdagend, zeker wanneer je een rijdende auto in beeld wilt brengen. Voordat Bob in Studio Aksento stapte, was hij al jaren actief als auto fotograaf. Hierin kan hij zijn voorliefde voor auto’s en passie voor fotograferen uitstekend combineren.

Een greep uit ons portfolio

We kunnen pagina’s vol schrijven over hoe gepassioneerd wij zijn over ons vak en wat wij voor jou kunnen betekenen, maar voor fotografen geldt natuurlijk: foto’s zeggen meer dan woorden. Hieronder vind je daarom een greep uit ons portfolio. Verschillende opdrachten, van bedrijfsfotografie in Oosterhout tot productfoto’s voor webshops.

Creatieve en professionele fotografen

Als fotografen onderscheiden wij ons op het gebied van creativiteit en professionaliteit. We luisteren goed en stellen je allerlei vragen. Zo krijgen we een beeld van wat jij met je bedrijf of product wilt en hoe jij wilt communiceren. We verdiepen ons graag in jouw markt en kijken ook hoe je concurrenten gebruik maken van fotografie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw foto’s opvallen en je je kunt onderscheiden van de concurrentie.

In onze fotostudio in Breda of op locatie

In onze fotostudio in Breda hebben we alles voorhanden om van elke fotoshoot een succes te maken. Voor sommige shoots is het echter niet mogelijk om alles naar onze studio te verplaatsen. Daarom werken we ook regelmatig op locatie. Denk dan bijvoorbeeld aan fotografie van bouwprojecten of bedrijfsreportages in het eigen bedrijfspand. In dat geval creëren we een fotostudio op de locatie van onze opdrachtgever. Het is dus per situatie afhankelijk of onze fotografen in Breda de shoot doen of bij jou in Oosterhout.

Vrijblijvend een offerte op maat

De kosten voor onze fotografie zijn natuurlijk geheel afhankelijk van jouw wensen. Wil je alleen productfoto’s laten maken? Of een uitgebreide bedrijfsreportage? En doen we dat op jullie locatie in Oosterhout of in onze fotostudio in Breda? Daarom gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. We denken met je mee over hoe we jullie uitstraling perfect kunnen vastleggen op beeld.

Ben je benieuwd naar de kosten van een fotograaf in Oosterhout? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Op basis van jouw wensen kunnen we voor jou een offerte op maat maken. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Stuur ons gemakkelijk een bericht via het formulier of bel ons op 076 – 542 22 22.