Film Breda

Studio Aksento Film Breda; we zijn dan wel fotografen maar wij maken ook film. Dit kan een aanvulling zijn op de fotografie maar ook op zichzelf staan. Voordeel is dat wij met onze fotografische en creatieve kennis verstand hebben van belichting en techniek. En we zijn gewend in beelden te denken. Daarbij krijg je dan soms ook het geluid dat erbij hoort! De filmpjes zijn perfect te gebruiken op je website en social media en makkelijk te uploaden op Youtube.

Wat zijn de mogelijkheden voor filmopnames die Studio Aksento je kan bieden;

Timelapse

  • De camera wordt statisch opgesteld bij een langlopend proces of project en daarna versneld gemonteerd zodat je in een vloeiende film het verloop ziet.

Drone

  • Opnames vanuit de lucht, daardoor vanuit een ander perspectief, het levert veel meer overzicht op. Dit is met name voor architectuur, gebeurtenissen of bouw gerelateerde projecten.

Bedrijfsfilms

  • Opname van je bedrijf, je medewerkers, je producten, je winkel etc. hier gaat het met name om interactie en een verhaal dat je wilt vertellen.

Stop Motion animaties

  • Hierbij maak je een filmpje van een onderwerp met een zelfde achtergrond waar bij je frame voor frame opneemt. Bij elk frame verander je het onderwerp een fractie zodat je uiteindelijk een filmpje krijgt.

Productfilmpjes

  • Film om een setting in sfeer te laten zien rondom je product of om je product in beweging of gebruik te laten zien.

Cinemagraph

  • Cinemagraph is een kruising tussen een foto en een video waarin delen van de afbeelding worden afgespeeld in een korte, oneindige loop, resulterend in de illusie van een eindeloze beweging. Een nieuwe techniek voor visual storytelling die elegant en zeer creatief is.
  • Een cinemagraph creëert een wereld op een manier die nog nooit eerder is gedaan. De tijd is bevroren, maar een klein deel beweegt en trekt uw aandacht. Het geeft een poëtisch gevoel aan een stilstaand beeld en creëert totaal nieuwe realiteiten waardoor je er twee keer zult moeten kijken.
  • Cinemagraph zorgt voor een nieuwe manier van communiceren en voor merken om te praten met hun doelgroepen: hun aandacht trekken via een nieuw visueel medium en consumenten iets enorm uniek te laten zien.

We maken op maat gemaakte filmpjes speciaal voor jou. We hebben de creatieve geest, tools en kennis om op maat gemaakte creatieve visuals te maken die de waargenomen waarde van uw merk verhogen.
Wij denken graag met je mee om je zo goed mogelijk te adviseren over wat bij jou en je product of bedrijf past.