Beverages dranken fotografie een heel speciale tak van sport en bijzonder uitdagend. Wij maken productopnames tegen alle mogelijke achtergronden, maar ook sfeer of reclamefoto’s die de branding van het bedrijf of product uitstralen en die de juiste doelgroep aanspreekt. De positieve beleving van een feestelijk drankje of een heerlijk kopje koffie kun je alleen maar uit laten komen met sfeervolle fotografie, sec het product of gestyled. In onze fotostudio in Breda hebben wij al heel wat mooie foto’s van drank geschoten. Naast food is Studio Aksento Photography ook je partner voor goede drinks fotografie.

Wensen van de klant bij Beverages dranken fotografie

Als klant wil je dat de kijker in een oogopslag dorst krijgt van je product en er zin in heeft! Het is onze bedoeling dat zij de tinteltjes op haar tong voelt en de heerlijke smaak van het drankje bijna proeft. Of het nou bier, wijn of water, gin-tonic of een andere cocktail is. Daarbij moet het glas wel glas blijven. De reflecties van glas beïnvloeden de drank in glas of fles. En dan nog die mooie sprankelende druppeltjes op de fles of andere special effects. Met de verlichting in de studio experimenteren we tot we precies het juiste beeld hebben. We onderzoeken welke van de reflecties subtiel bijdragen aan de versterking van de beleving van de drank of de fles. Dit vereist ervaring en veel fotografische kennis naast goed begrip van jouw wensen voor jouw specifieke markt.

Zuivere koffie en thee

Ook drankjes zoals zuivel, koffie en thee kunnen wij spannend en lekker fotograferen. Je ziet wat het is; vers, fris, geurig en krachtig bijvoorbeeld. En waar dit in zit, welk glas, kopje of schaaltje denken we samen met jou goed over na. Daardoor zijn deze beverage opnames een specialistische klus voor ons als ervaren fotografen op dit vakgebied. In samenwerking met een (drank) stylist maken we een complete setting die in een oogopslag het juiste gevoel bij de kijker oproept en dorstig maakt!

Beeldbewerking

Voorbereiding is belangrijk maar de finishing touch geven wij bij de beeldbewerking, die hier essentieel en van hoog (technisch) niveau is. Wij voegen nog precies dat druppeltje of die swirl toe die de frisheid van het product onderstreept. Maar ook retoucheren wij kleine oneffenheden, krasje of beschadigingen van het glas of de fles, maar bijvoorbeeld ook van de dop, etiket of kurk. Zodat je er zin in krijgt in juist dit product, dit heerlijk koele drankje, dit mooie glas rode wijn of deze feestelijke cocktail.

Toepassing

  • Website
  • webshop
  • drukwerk, leaflet
  • verpakkingen