Laat je bedrijf en je mensen zien
Door een goede bedrijfsfotografie krijgt je bedrijf een eigen gezicht en identiteit. Een bedrijfsreportage met je producten, projecten en je medewerkers communiceren een boodschap over je bedrijf en straalt company pride uit. Vertel het verhaal van je bedrijf aan de hand van goede foto’s, laat zien waar je voor staat. Bijvoorbeeld;

  • Een impressie van de historie of ontwikkeling van je bedrijf
  • De verschillende mensen die het werk maken
  • De unieke specs van je product of de productiemethode
  • Je machinepark, binnen of buiten
  • De verschillende fasen van een van je projecten
  • Exterieur of interieur opnames van je bedrijfspand, afhankelijk van wat jij ermee wilt communiceren.

Het is belangrijk om bij de eerste kennismaking op je website of social media een gevoel van verbinding op te roepen met je organisatie, je bedrijf, je producten en vooral je mensen. Beelden zeggen daarvoor veel meer dan teksten of cijfers.

Geef je bedrijf een gezicht

Dit kan met foto’s van een directeur of bestuurder maar ook door goede foto’s van je medewerkers, portretten en opnames van mensen (samen) aan het werk. Deze geven een beeld van vertrouwen, diversiteit, authenticiteit en van je bedrijfscultuur. Doordat je je hiermee persoonlijker laat zien, kan het ervoor zorgen dat mensen eerder geïnteresseerd raken in jouw bedrijf en je producten. Je laat namelijk je identiteit zien en je overtuiging; een sympathieke uitstraling verhoogt de gunfactor en wellicht daarmee de omzet.
Vertel je verhaal met een bedrijfsreportage
Laat zien waar je mee bezig bent, een reportage waarbij je bijvoorbeeld een heel proces in beeld brengt. Wij maken ook registraties van congressen of personeelsbijeenkomsten. Voor intern maar zeker ook voor externe toepassingen. Om te verwerken in een vlog bijvoorbeeld. Welk verhaal wil je vertellen? En dan in beelden.

Fotografie om nieuwe medewerkers aan te trekken werkt

Ook op gebied van arbeidsmarktcommunicatie is het van belang dat potentiële werknemers een beeld krijgen van de mensen die bij jouw bedrijf werken om zichzelf een beeld te vormen van een mogelijke positie als collega. Het is aangetoond dat bedrijfscultuur een heel belangrijke afweging is om van baan te veranderen en te solliciteren en dus zeer effectief in de huidige krappe arbeidsmarkt. De uitstraling die jij belangrijk vindt, moet terug te zien zijn in deze foto’s of filmpjes. Wij weten precies hoe dat werkt!