Als B2B Fotostudio beschikken wij over ervaren bedrijfsfotografen. Naast ons werk in de studio verzorgen we ook bedrijfsfotografie op locatie. Hieronder vallen o.a. zakelijke fotoreportages van directie, medewerkers, werkprocessen en ook architectuur en interieur fotografie.

Door middel van onze ervaring met een flexibele en efficiënte workflow in bedrijfsfotografie, en met de juiste “up to date” technieken, maken we foto’s en filmpjes waarmee we de identiteit van uw bedrijf en uw verhaal met treffende beelden weten te ondersteunen.

Bedrijfsfotografie Breda, Brabant en omstreken

Studio Aksento is gevestigd in Breda maar we verlenen onze service aan bedrijven door heel Nederland. Met professionele mobiele apparatuur komen we bij u op locatie om uw bedrijf, product, dienst of mensen te fotograferen. Zo maken we ook zakelijke portretfoto’s van u en uw medewerkers op locatie en indien gewenst productfotografie op locatie. Samen met de opdrachtgever bepalen we hoe we uw product, identiteit of verhaal het beste in beeld kunnen brengen. Wij denken ook graag met u mee over de inzet van de foto’s, zodat deze direct toepasbaar zijn in online en offline media, zoals websites en brochures.

Bedrijfsfotografie en Bedrijfsfilms

Heeft bewegend beeld uw voorkeur? Studio Aksento heeft ruime ervaring in digitale fotografie en film en wij maken graag een dynamische bedrijfsfilm voor u. Dankzij onze ervaring in bedrijfsfotografie en onze fotografische kijk op een verhaal, kunnen we door middel van onze DSLR-video camera’s fraaie en doeltreffende bedrijfs- en instructie films maken.

Bent u op zoek naar bedrijfsfotografie in Breda, bedrijfsreportages, bedrijfs en instructie films bekijk dan recent bedrijfsfotografie en film werk in onze diverse portfolio’s en neem contact op met Studio Aksento Fotografen voor een vrijblijvende afspraak.