Studio Aksento maakt naast packshots en professionele webwinkel fotografie ook 360 graden productfotografie en films. Dit helemaal gericht op website, social media of webshop. Bij 360 graden product fotografie fotograferen we je product helemaal rondom zodat het van iedere kant te bekijken is. Dit gebeurt door het product te plaatsen op een draaiende schijf. Vanaf één vast standpunt wordt het draaiende product rondom gefotografeerd. De beelden zijn makkelijk te plaatsen op je website of in je webshop. Allerlei soorten uitlevering mogelijk in overleg met de webbouwer.

Meer klantbeleving

Voordeel hiervan is dat je direct de klantbeleving verbetert bij de online verkoop van je producten. De klant kan inzoomen en draaien om zeker te weten wat hij koopt. Hoe ziet de achterzijde eruit of de onderkant. Dit is toepasbaar voor alle soorten producten, zoals gereedschap, kleine of grotere producten en zeker ook bij kleding of schoenen. Door een zo accuraat en compleet mogelijk beeld van je product te geven, kun je je verkoop verhogen en je retourzendingen verminderen. Door meer klantbeleving;
Meer conversie op de site of in de shop.

Hogere omzet

Positieve feedback, want je product matcht beter met de verwachting
Geen saaie foto’s
Worden dit dan niet allemaal hele saaie kale foto’s? Nee, dat hoeft niet want wij kunnen ook prima een sfeer creëren door styling of kleur in de achtergrond en op zo’n manier de fotografie spannender te maken. Het liefste maken we de 360 graden productopnames in onze studio in Breda met alle faciliteiten en belichtingsmogelijkheden, maar indien noodzakelijk is het mogelijk een studio situatie op locatie op te bouwen.

Nog even op een rijtje waarom Studio Aksento photographers;

  • Creatieve en verrassende fotografie voor internet en webshops
  • Professionele uitstraling van de beelden
  • 360 graden productfotografie voor online verkoop of presentatie
  • Gedetailleerde en vrijstaande productfotografie van je product
  • Kwalitatieve foto’s in gevraagde resolutie die direct te gebruiken zijn op social media of webshop
  • Wij begrijpen wat jij wilt
  • Servicegericht, wij zorgen dat het er komt en dat het werkt!