Studio Aksento Fotografie is gevestigd in Breda, Noord Brabant. Bij Studio Aksento Fotografie Breda werken de fotografen Peer de Wit, Gerard Zonneveld en Wim van Heugten samen om uw product of dienst op foto of film de juiste uitstraling te geven. Onze opdrachtgevers zijn diverse bedrijven uit de productie & diensten sector, reclame- en communicatie bureaus of webdesigners. Samen met onze klanten bekijken we hoe we de doelgroep het best kunnen bereiken met zakelijke of sfeervolle en altijd eigentijdse fotografie.

De beelden die we maken worden als belangrijke ondersteuning en bewezen effectief ingezet voor websites, webshops, advertenties, verpakkingen, brochures en andere communicatie-uitingen. De foto opnames worden gemaakt in onze ruime en goed uitgeruste fotografie studio’s, waar we zowel op tabletop als grote sets kunnen fotograferen. Afhankelijk van de opdracht werken we met stylist, model, visagist, decorbouwer etc.

Wij onderscheiden ons doordat wij inspirerend meedenken en nemen als creatievelingen de ruimte om te verrassen. Daarbij werken we met professionele tools en een efficiënte workflow. Zo ontstaat een krachtig beeld dat gestelde communicatiedoelstellingen effectief behartigd, binnen de gestelde deadline en binnen het gestelde budget.

Fotografie Breda

Naast fotografie in onze fotostudio kunt u ook voor fotografie op locatie bij Studio Aksento fotografie Breda terecht. Bij Studio Aksento hebben we de dan ook de middelen om op locatie uw product, bedrijf of mensen helder en sprekend te fotograferen. Naast regio Breda en omstreken, fotograferen we ook door de rest van Nederland, met name in de Randstad. Het werk van Studio Aksento Fotografie Breda wordt gebruikt in diverse toepassingen, onder meer:

  • productfotografie
  • foodfotografie
  • bedrijfsreportage- en reclame fotografie

Bekijk gerust ons fotografie portfolio of bel voor een afspraak en kom langs bij onze fotografie studio te Breda.